Coaching

Mijn manier van coachen is ervarings- en oplossingsgericht met een gezonde dosis humor en geschikt voor iedereen, individueel of in teams. Iedereen heeft soms wel eens last van vaste patronen en overtuigingen. Ze beperken je vaak in het halen van je doelen en soms ben je je er niet van bewust dat ze je echt tegenhouden. Paardencoaching is een mooie, veilige manier om juist die patronen en overtuigingen zichtbaar en voelbaar te maken. De paarden laten het zien en zijn in de coachsessie(s) mijn gelijkwaardige coachpartners.

Waarom paarden?

Paarden leven in het ‘hier en nu’ in de veiligheid van hun kudde. Het zijn vlucht- en prooidieren en die veiligheid is dus van groot belang. Daardoor zijn zij meesters in het lezen van de omgeving en voelen ze de energie van alles wat er om hen heen gebeurt, er ontgaat ze niets en ze pikken de kleinste signalen op. Paarden denken wel maar ze kunnen niet beredeneren, daardoor reageren ze instinctief en reageren dus heel puur op hoe jij je op dat moment voelt.

Parcours!
Onderweg!
teamtraining

Hoe?

We beginnen met een intake onder het genot van een kopje koffie of thee. Misschien heb je een coachvraag of misschien ben je gewoon nieuwsgierig, alles mag. Daarna gaan we een korte sessie bij de paarden doen. Die vindt plaats in het weiland of in de bak en altijd naast het paard. Ervaring met paarden is niet nodig. We werken altijd buiten: Weer of geen weer, het is dus belangrijk om de kleding aan te passen en stevig schoeisel is een must. We beginnen met een activiteit die je mag uitvoeren naar eigen inzicht: er is geen goed of fout.


Tijdens de sessie zal mijn rol als coach niet sturend zijn. Je geeft zelf aan wanneer je klaar bent met de activiteit, de ervaring staat centraal. Ik geef terug wat ik zie bij het paard en bij jou en vooral jullie samen. Vanuit die observaties gaan we samen de vertaalslag naar het dagelijks leven onderzoeken. Iedere sessie vindt zijn eigen weg, wat moet gebeuren…gebeurt en mag er zijn.

We spreken de sessie nog even na en ook een eventueel vervolg. Dat zal altijd in een traject van minimaal 3 of meer sessies zijn. De tarieven vind je onderaan de pagina

Tarieven

Single

Intake

Ervaringsgerichte intake/kennismakings sessie met mij en de paarden.

3 sessie's € 280,-
5 sessie's € 465,-
10 sessie's € 900,-

€ 95,-
Friend

Duo sessie

De naam spreekt voor zich! Leuk om te doen met je collega, kind, vriend of vriendin, partner. Om elkaar beter te leren kennen, als verdieping in de relatie of om meer te leren over/met elkaar.

€ 140,-
Group

Bedrijven en teams

Ken je je team? Op een leuke manier hernieuwd kennismaken. Een hele dag, twee uur of een traject?

Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Op aanvraag