Coaching

Mijn manier van coachen is ervarings- en oplossingsgericht met een gezonde dosis humor en geschikt voor iedereen, individueel of in teams. Iedereen heeft soms wel eens last van vaste patronen en overtuigingen. Ze beperken je vaak in het halen van je doelen en soms ben je je er niet van bewust dat ze je echt tegenhouden. Paardencoaching is een mooie, veilige manier om juist die patronen en overtuigingen zichtbaar en voelbaar te maken. De paarden laten het zien en zijn in de coachsessie(s) mijn gelijkwaardige coachpartners.

Waarom paarden?

Paarden leven in het ‘hier en nu’ in de veiligheid van hun kudde. Het zijn vlucht- en prooidieren en die veiligheid is dus van groot belang. Daardoor zijn zij meesters in het lezen van de omgeving en voelen ze de energie van alles wat er om hen heen gebeurt, er ontgaat ze niets en ze pikken de kleinste signalen op. Paarden denken niet, ze reageren instinctief waardoor ze altijd heel puur reageren op hoe jij op dat moment bent.

Parcours!
Onderweg!
teamtraining

Hoe?

We beginnen met een intake onder het genot van een kopje koffie of thee om de verwachtingen te bespreken. Misschien heb je een coachvraag of misschien ben je gewoon nieuwsgierig, alles mag. De coachsessie vindt plaats in het weiland of in de bak en altijd naast het paard. Ervaring met paarden is niet nodig. We werken altijd buiten: Weer of geen weer, het is dus belangrijk om de kleding aan te passen en stevig schoeisel is een must. We beginnen met een activiteit die je mag uitvoeren naar eigen inzicht: er is geen goed of fout.


Tijdens de sessie zal mijn rol als coach niet sturend zijn. Je geeft zelf aan wanneer je klaar bent met de activiteit, de ervaring staat centraal. Ik geef terug wat ik zie bij het paard en bij jou en vooral jullie samen. Vanuit die observaties gaan we samen de vertaalslag naar het dagelijks leven onderzoeken. Daarna kunnen we de activiteit nog een keer herhalen om te zien of er iets veranderd is. Iedere sessie vindt zijn eigen weg, wat moet gebeuren…gebeurt en mag er zijn.

Tarieven

Single

Individuele sessie

Ervaringsgerichte manier van coaching waarbij je leert door het gewoon te doen.

3 sessie's € 250,-
5 sessie's € 400,-
10 sessie's € 820,-

€ 90,-
Friend

Duo sessie

De naam spreekt voor zich! Leuk om te doen met je collega, kind, vriend of vriendin, partner. Om elkaar beter te leren kennen, als verdieping in de relatie of om meer te leren over/met elkaar.

€ 130,-
Group

Bedrijven en teams

Ken je je team? Op een leuke manier hernieuwd kennismaken. Een hele dag, twee uur of een traject?

Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Op aanvraag