Stevige schoenen of Wiebelige hakken

Hoe voel je je vandaag?

Stevige schoenen of Wiebelige hakken…πŸ‘ πŸ‘ž

 

Nou…doe mij maar stevige schoenen hoor want omdat ik zelf wiebelig was is Sandor (mijn lieve paard) op mijn teen gaan staan en die is nu dus gekneusd! Mijn schoenen waren duidelijk niet stevig genoeg, of ik stond er die dag niet stevig in…Een leuke metafoor voor het dagelijks leven toch?

 

Hoe voel je je vandaag?

 

Of voel je op je klompen aan dat de schoen ergens wringt en lap je vakkundig je gevoelens aan je laars?

 

Of stap je met zevenmijlslaarzen dwars door alles heen en schiet je wel eens uit je slof?

 

Zinkt de moed je wel eens in de schoenen en durf je de stoute schoenen niet aan te trekken?

 

Wie de schoen past trekke hem aan en alleen de drager kan het beste vertellen waar die schoen dan wringt.

 

Hoe voel je je vandaag?

 

Trek je toch die stoute schoenen aan en ren je het vuur uit je sloffen richting Spiegeloogies…dan kunnen we samen met de 🐴🐴 kijken waar het wringt en gaan we weer zorgen dat je steviger in je schoenen staat en minder wiebelig door het leven staptπŸ‘žπŸ‘ β›Έ

????????????????????????????????????
Borden