Soms word ik er verlegen van ;-)

Een mooie ervaring van een coachee.

Soms krijg je een feedback waar je een beetje verlegen van word…althans…ik wel! Ik mocht hem delen en dat doe ik met trots. Trots op ons mooie beroep, onze o zo waardevolle paarden partners en onze soms zo kwetsbare coachees…die de moed hebben om deze manier van coachen aan te gaan.

 

“Ik heb de coaching ervaren als een hele belangrijke schakel in het terug vinden van mezelf.

Het is heel bijzonder om te beleven hoe de paarden reageren op je gedrag en je gemoedstoestand, heel confronterend maar o zo waardevol.

De paarden vertellen je, samen met de guidance van Els waar de wortels van je probleem liggen, dat heeft mijn ogen wagenwijd geopend.

Samen met twee kleine dingen die ik zelf al wist heeft Els, samen met haar twee fantastische paarden, mij de ontbrekende stukken van de puzzel verschaft die ik nodig had om mijzelf uit het dal te halen en verder te ontwikkelen.

Zij hebben mij richting gegeven waardoor ik weer goed werd….briljant! Ik zou dit iedereen gunnen dus…waar wacht je nog op….”