Perfecte imperfectie en…mijn perfectionisme🧐

Perfect? Wat is dat eigenlijk?

Perfecte imperfectie en…mijn perfectionisme🧐

 

Eindelijk…mijn auto bestickerd met mijn “het Oplaadmoment” en Spiegeloogies erop. Superleuk en mijn perfectionistische IK is weer heerlijk gepamperd👏 En toen…zei mijn lieve schoonzoon ‘ER STAAT EEN FOUT OP!😱 Het is imperfect en dus niet perfect. Grrrrrrr. Ik stortte mij gelijk op mijn computer en ben de boel gaan herstellen omdat…tja…waarom eigenlijk?

 

Is het leesbaar?✅

Is het duidelijk?✅

Is de naam van mijn website goed gespeld?✅

 

Alles in mij schreeuwt…maak het perfect! Dit is nl. een hele grote inmiddels pittig irritante overtuiging van mij, goed is niet goed genoeg. Ik ga de uitdaging aan en ga het laten zijn zoals het is en ik ga mijn perfecte imperfecte perfectionisme tackelen.

 

Herken je dit? Ik lees het graag…misschien kunnen we elkaar steunen🤣👏🧐🙏

 

PS. Terwijl ik dit schrijf sloopt paard Sandor de met zorg gemaakte wilgentunnel en die is nu dus PERFECT IMPERFECT😱